BOWLING: MÒNICA BOLDÓ I JOAN CREUS, CAMPIONS DE LA SEGONA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ  (21.01.2010)

Mònica Boldó del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès i Joan Creus del Club Al-Vici/Joventut de Barcelona van guanyar la segona prova del Circuit Català de Bowling Tenpin, celebrat de l’11 al 17 de gener a les pistes de New Park Vallès de Terrassa. La prova va comptar amb la participació de 113 esportistes (88 homes i 25 dones) de 15 clubs de Catalunya.

En la primera eliminatòria Mònica Boldo va vèncer Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa per 2 a 1, mentre Sandra Torrents del Club Diagonal de Barcelona s’imposava a Edith Albornoz del Club Barcelona per un ajustat 2 a 1. En l’eliminatòria final Mònica Boldó va vèncer Sandra Torrents per 2 a 0.

En la categoria masculina Joan Creus del Club Al.Vici/Joventut de Barcelona, es va proclamar campió d’aquesta prova en eliminar Moisés Pérez i Marcial Ovide, del Club Diagonal, tot dos enfrontaments per 2 a 1.

Campions, campiones i finalistes participaran en representació de la Federació Catalana al VIII Catalònia Open-Trofeu Galasa, que se celebrarà del 23 al 28 de febrer a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.