HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLTA IGUALTAT ENTRE CBC ELS CREMATS – CB SIURANENC D’HORTA EN L’11ª JORNADA DE LA LLIGA NACIONAL A MONT-RAS (VÍDEO)  (08.02.2010)
     
 

 El C.B.C. els Cremats i el C.B. Siuranenc d’Horta van disputar dues partides molt igualades, corresponents a l'11a jornada de la V Lliga Nacional de Bitlles Catalanes dissabte 6 de febrer al pavelló poliesportiu de Mont-ras. En la primera de les partides es va imposar l’equip local,  C.B.C. els Cremats, per 360 a 357 punts,  i en la segona, el Siuranenc d’Horta va guanyar per 311 a 309 punts.



El C.B.C. els Cremats va alinear a la primera partida  Ernest Darder Jofra, Victòria Medinya Puig, Maria Darder Cansado, Vicenç Darder Jofra i Ernest Darder Medinya, i a la segona van jugar Anna M. Xicars i Carles Plana en el lloc de Maria Darder i Ernest Darder Medinyà. Del C.B. Siuranenc d’Horta, van jugar les dues partides Ferran Herrera, Joan Josep Izaguirre, Alfons Andorra, Joana García i Ángel Pascual.



La classificació general, l’encapçala el C.B. la Galera Free Power amb 40 punts (20 victòries de 20 partides disputades). Els següents classificats són; segon, el C.B. Miralcamp amb 28 punts, tercer, el C.B. COP, 26 punts, seguits de C.B. el Soleràs (22 punts), C.B. Igualada i C.B. Siuranenc d’Horta (22 punts), C.B.C. els Cremats i C.B. Sant Jaume de Bellpuig (10 punts), i el C.B. Ametllers tanca la classificació amb 4 punts.



La classificació individual, l’encapçala Joan Lleixà (C.B. la Galera Free Power), amb una mitjana de 76,75 punts, seguit de Jaume Pedrós (C.B. Miralcamp), amb una mitjana de 76,28 punts, i Ernest Darder Jofre (els Cremats), amb una mitjana de 75,88. La primera jugadora classificada és Joana García (C.B. Siuranenc d’Horta), en el lloc 10 amb una mitjana de 74,19 punts.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/, ofereixen imatges d’aquest partit.





Foto: Joana García del C.B. Siuranenc d’Horta i Vicens Darder del C.B.C. els Cremats








object width='425' height='344'>

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades