BOWLING: EL CLUB DIAGONAL S’EMPORTA LA FINAL FEMENINA DE LA PROVA DE PARELLES DEL XIII CAMPIONAT DE CATALUNYA   (22.02.2010)

Les jugadores del Club Diagonal van obtenir els tres millors resultats en la final del XIII Campionat de Catalunya que va tenir lloc el 20 de febrer, a les instal·lacions de Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts).   Les parelles formades per  Sandra Torrents i Mar Tena (6813 pals), Roser Romero i M. Ángeles Álvarez (6551 pals) i Pilar Perales i Cristina Sanz (6303 pals) van superar amb escreix les parelles del Vallès Bowling Club Terrassa i Bowling Club Barcelona, quartes i cinquenes, respectivament.

La web de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya  ofereix imatges d’aquesta competició: http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=888&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions. El reportatge inclou entrevistes a una de les guanyadores, Sandra Torrents i a Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

En categoria masculina van liderar tota la prova la parella del Club Sweetrade formada per Lluís Montfort i Raúl Gálvez 7334 pals (203,72 de mitjana) En la sèrie final la parella del Club Diagonal formada per Moisés Pérez i Marcial Ovide va fer una remuntada espectacular, a només 29 pals de l’or, va aconseguir la plata amb un total de 7305 pals (202,92 de mitjana). La medalla de bronze va ser per a Pau Ortega i Diego Peña del Club Comarcal amb un total de 7051 pals (195,92 de mitjana).