HOME




   
 
BOWLING: VIII CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (23.02.2010)
     
 
Del 23 al 28 de febrer, els millors jugadors i jugadores de bowling d’arreu del món competiran en el VIII Catalonia Open – Trofeu Galasa de Bowling, quarta prova del Circuit Europeu EBT Silver 2010, a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona. Aquest torneig està homologat per l’ETBF i la WTBA i és obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA, sense cap tipus de restricció. Es preveu que hi participin 100 jugadors i jugadores procedents de 21 federacions d’Àsia, Amèrica i, majoritàriament, d’Europa entre els quals cal esmentar els finalistes de la VII edició, jugadors i jugadores classificats per l’EBT Masters 2010 i representants de la selecció catalana.



La majoria dels 32 jugadors i jugadores classificats per l’EBT Masters 2010 seran a Barcelona: en la divisó femenina, l’anglesa Nicki Ainge, les holandeses Nicole Sanders, Ghislaine van der Tol, Priscilla Maaswinkel, Lisanne Breeschoten, la sueca Nina Flack i la letona Diana Zavjalova; en la divisó masculina, el finlandès Osku Palermaa, els anglesos Dominic Barret (2n en la VII edició) i Paul Moor, els noruecs Mads Sandbäkken i Tore Torgersen, el danès Jesper Agerbo (4t en la VII edició) i els suecs Mathias Aarup (3r en la VII edició) i  Peter Ljung, juntament amb la jugadora colombiana, Clara Juliana Guerrero, actual campiona del món, títol que va assolir al Campionat del Món femení celebrat a Las Vegas (EUA) l’estiu passat.



Pel que fa als jugadors catalans, competiran amb els millors representants de la selecció catalana, Cristina Sanz i Lluís Montfort Rifé,  campions de Catalunya absoluts i representants de la federació catalana a la Copa d’Europa, Sandra Torrents, Mònica Boldó, representants de la federació catalana al mundial femení celebrat a Las Vegas, juntament amb la resta dels representants masculins al campionat d’Europa masculí,  Moisés Pérez, Sergio Pérez, Hèctor Roca i Raúl Galvez i Marcial Ovide (8è en la VII edició).



Les sèries de classificació tindran lloc de dimarts a dissabte. Les finals de diumenge, a partir de les 9 del matí, es podran veure per Internet a través del web www.tbowling.cat, gràcies a Bowlingcat TV, en directe a les instal·lacions de Bowling Pedralbes ja que la competició és oberta al públic gratuïtament. TV3 retransmetrà en diferit la final.



La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició des de l’any 2002, amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el patrocini de les empreses GALASA i IMAX PORT VELL.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades