HOME




   
 
BOWLING: EL DANÈS THOMAS LARSEN, CAMPIÓ DEL VIII OPEN CATALONIA  (28.02.2010)
     
 
El danès Thomas Larsen s’emporta el premi del VIII Catalonia Open-Trofeu Galasa després de superar per 3 pals l’anglès Dominic Barrett, que per segon any consecutiu queda en 2a posició. Dominic Barrett havia guanyat el primer enfrontament de defensa de posició a la colombiana Luz Adriana Leal González, per 287 a 221 pals.


 


112 esportistes (80 homes i 32 dones) procedents de 21 federacions d’Àsia, Amèrica i, majoritàriament, d’Europa han participat en les sèries de classificació del VIII Catalonia Open-Trofeu Galasa, torneig homologat per l’ETBF i WTBA i obert a jugadors i jugadores de totes les federacions membres de la WTBA que ha tingut lloc a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona del 23 al 28 de febrer.





Els 10 primers classificats han estat: 1.Thomas Larsen (Dinamarca), 2. Dominic Barrett (Anglaterra),  3. Luz Adriana Leal Gonzalez (Colòmbia), 4. Yoan Alix (França), 5. Paul Moor (Anglaterra), 6. Clara J Guerrero (Colòmbia), 7. Tore Torgersen (Noruega), 8. Gery Verbruggen (Bèlgica), 9. Jesper Agerbo (Dinamarca), 10. Mathias Arup (Suècia) i Marcial Ovide Marron (Catalunya), en 16a posició.




Xavier Lotthe (França) i Peder Grimsen (Suècia) van guanyar el premi a la partida perfecta: 12 strikes (300 punts).



Manel Ibern (Consell Català de l’Esport) Joan Ricart (president FCBB) i Ricardo Gallego (representant patrocinadors Galasa i Imax Port Vell) van fer el lliurament dels trofeus. Eren presents a l’acte, Kevin Dornberger (WTBA), Gustavo López (FIQ), José Guandique (PABCON), Verónica Rajii (WTBA), Christer Jonsson (WTBA) i Kim T. Jensen (ETBF).




En el mateix acte el periodista esportiu Keith Hale, en representació del World Bowling Writers, va fer el lliurament dels premis especials als millors jugadors Clara Guerrero i Dominc Barret i al president Joan Ricart. La FCBB va guardonar Lluís Montfort Rifé pels èxits internacionals del 2009.




El  web de la federació ofereix entrevistes amb els participants i la final retransmesa en català i anglès.





Fotografia: d'esquerra a dreta, Dominic Barret, Thomas Larsen i Luz Adriana Leal González.


http://www.tbowling.cat/catalonia_open/results/SF.html


 http://www.tbowling.cat/catalonia_open/results/F.html


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades