HOME




   
 
BOWLING: L’ASSOCIACIÓ WORLD BOWLING WRITERS GUARDONA JOAN RICART   (08.03.2010)
     
 
L’associació mundial de periodistes de bowling World Bowling Writers va distingir Joan Ricart i Aguilà, president de la FCBB i vicepresident de la FIQ, amb el premi 2010 Mort Luby Jr. Distinguished Service Award pel seu mèrit personal al capdavant de la federació en la promoció del bowling a nivell internacional.  En el marc de la final del VIII Catalonia Open-Trofeu Galasa de Bowling, el 28 de febrer, a Bowling Pedralbes, també van lliurar els premis als millors jugadors 2009 Female Bowler of Year (millor jugadora 2009) a la colombiana Clara Guerrero i 2009 Male Bowler of Year (millor jugador 2009) a l’anglès Dominic Barrett i es va comunicar l’entrada a la WBW Hall of Fame al belga Gery Verbruggen i a la mateixa Clara Guerrero.  Era el primer cop que es podien donar aquests quatre importants guardons a la vegada.




 

El lliurament de premis va començar amb el trofeu que la FCBB va lliurar a Lluís Montfort Rifé pels èxits internacionals del 2009 i es va cloure amb un premi sorpresa, el premi especial 2010 Mort Luby Jr. Distinguished Service Award a Joan Ricart i Aguilà, president de la FCBB i vicepresident de la FIQ.



L’associació World Bowling Writers atorga anualment aquesta distinció una persona excepcional en l’esport del bowling. Deu persones a escala mundial voten els candidats nominats per la WBW.  Aquest any, la candidatura de Joan Ricart va rebre el 100% dels vots en reconeixement a la tasca feta al capdavant d’una federació petita que fa una gran feina per l'esport del bowling a nivell internacional. La federació organtiza reunions dels organismes internacionals i quatre campionats d’abast mundial: el Catalonia Open, el Ciutat de Barcelona, la Copa de Federació i l’European Women Master amb la incorporació del Samaranch Trophy.



En l’acte, el periodista Keith Hale, en representació del World Bowling Writers, va fer la presentació dels premis als jugadors i Kim Thorsgaard Jensen, vicepresident de l’ETBF, la de Joan Ricart, amb la presència de directius de les principals associacions mundials: Gustavo López, vicepresident de la FIQ, Kevin Dornberger, president de la WTBA, Christer Jonsson secretari general de la WTBA i José Guandique, president de la  PABCON. Era la primera vegda que es lliuraven tants premis de la WBW a l'hora  i el primer amb presència de la televisió i en les finals d'un torneig de la importància del Catalonia Open





www.worldbowlingwriters.com





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades