HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 200 INSCRITS AL IV CAMPIONAT PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (12.03.2010)
     
 
Més de 200 inscrits (79 noies i 131 nois) de 24 clubs d’arreu de Catalunya competiran aquest cap de setmana en la 2a jornada territorial del Campionat per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes en les seus de les sis lligues territorials.




En aquesta competició, de caràcter individual, participen jugadors i jugadores de categories des de benjamins fins a juvenils: dissabte 13, Lliga de Tarragona, 31 participants dels clubs  C.B. la Sénia, C.B. la Galera i C.B. Amposta (la Sénia, a les 10.00 h); Lliga de Lleida, 69 participants dels clubs C.B. Sant Jaume de Bellpuig, C.B. el Poal, C.B. Anglesola, C.B. Tordera, C.B. Flor de Lis i C.B. Palau d'Anglesola (Linyola, a les 10.00 h); Lliga de la Selva-Alt Maresme, 14 participants dels clubs C.B. Pineda, C.B. la Penya del Bistec, C.B. Lloret i C.E. la Bitlla Atòmica (Pineda de Mar, 15.30 h); Lliga de Barcelona, 35 particpants dels clubs C.B. Badalona, C.B. Igualada i C.B. Siuranenc d'Horta (Badalona, 16.00 h); diumenge 14, Lliga del Camp, 29 participants dels clubs C.B. Cornudella, C.B. Poboleda i A.C.E. el Rajoler (Cornudella de Montsant, 11.00h); dissabte 20, Lliga de Girona, 32 participants dels clubs C.B.C. Palamós, C.B.C. els Cremats de Mont-ras, C.B.C. Parlavà, C.B.C. Mont-ras i Amics de l'Oci (Mont-ras, a les 15.30 h).




En la primera jornada d’aquest campionat, que va tenir lloc al novembre també a sis localitats, van competir 174 joves. La participació en una de les dues jornades possibilita la classificació al Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar que tindrà lloc a Mont-ras, el 25 d’abril.




La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) oferirà un reportatge de la jornada a Linyola a la seva web http://www.tbowling.cat.








BITLLES CATALANES: JORNADES TERRITORIALS DEL IV CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (26/11/2009)


BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR DE PALAMÓS (VÍDEO) (30/11/2009)





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades