HOME




   
 
BITLLES CATALANES: NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (VÍDEO)   (15.03.2010)
     
 
Linyola va acollir, dissabte, 13 de març, la segona jornada de la Lliga de Lleida del Campionat de Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes. Hi van participar 59 joves (29 nois i 30 noies) federats cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins masculins i femenins dels clubs C.B. el Poal, C.B. Anglesola,  C.B. Flor de Lis i C.B. Palau d'Anglesola.




Cal destacar els millors d’aquesta jornada, en la categoria cadet Sònia Tolosa Monfà (70 punts) i Jaume Porta Arrabalin (61 punts) del C.B. Flor de Lis; en la categoria infantil, Xavier Costa Bautista (73 punts) del C.B. Anglesola, Gerard Soldevila Pelegrí (72 punts) del C.B. Flor de Lis i Aina Alcántara Garriga (54 punts) del C.B. Anglesola; en la categoria alevina, Eric Clèries Vesasco (67 punts) del C.B. Anglesola i Laia Díaz Arisa del C.B. El Poal i Helena Llordes Coca del C.B. Flor de Lis (50 punts); en la categoria benjamina, Júlia Sans Armario (49 punts) del C.B. Flor de Lis i Eduard Niubó Mas (37 punts) del C.B. el Poal i en la categoria prebenjamina, Nora Cabrera López (54 punts) i Mateu Cascallo Jové (18 punts) del C.B. Flor de Lis.




Oferim un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel C.B. Flor de Lis, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.









Les diferents lligues territorials també en van organitzar la segona jornada amb 143 bitllaires (83 nois i 60 noies) de 17 clubs d’arreu de Catalunya. La competició de la Lliga de Tarragona va tenir lloc a la Sénia, amb 26 participants (17 nois i 9 noies) dels clubs  C.B. la Sénia, C.B. la Galera i C.B. Amposta; la de la Lliga de la Selva-Alt Maresme, a Pineda de Mar, amb 9 participants (7 nois i 2 noies) dels clubs C.B. Mallorquines-Sils, C.B. la Penya del Bistec, C.B. Lloret i C.E. la Bitlla Atòmica, la de la Lliga de Barcelona, a Badalona, amb 27 participants (18 nois i 9 noies) dels clubs C.B. Badalona, C.B. Igualada i C.B. Siuranenc d'Horta, i la de la Lliga del Camp, a Cornudella de Montsant, amb 22 participants  (12 nois i 10 noies) dels clubs C.B. Cornudella, C.B. Poboleda i A.C.E. el Rajoler.



El partit corresponent a la Lliga de Girona, tindrà lloc dissabte 27 de març a Mont-ras on competiran bitllaires dels clubs C.B.C. Palamós, C.B.C. els Cremats de Mont-ras, C.B.C. Parlavà, C.B.C. Mont-ras i Amics de l'Oci. Aquesta mateixa localitat acollirà el 25 d’abril el Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar, on s’enfrontaran els joves que s’hi hagin classificat en les jornades territorials.




 http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/Resultats2ajorterr0910.xls








 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades