HOME




   
 
BOWLING: FINAL DE LA PROVA DE TRIOS DEL XIII CAMPIONAT DE CATALUNYA   (24.03.2010)
     
 
42 esportistes (30 homes i 12 dones) s’han classificat per a la final de la prova de trios del XIII Campionat de Catalunya que tindrà lloc el 25 de març, a les 21.00 h, a Bowling Pedralbes (Barcelona).




Els jugadors que ocupen les primeres posicions són:



En la categoria femenina, el trio del Diagonal BC format per Mar Tena, Roser Romero i Sandra Torrents, seguides de l’equip del mateix club, format per Cristina Sanz, Pilar Perales i Luz Adriana Leal. Per a la medalla de bronze lluitaran els equips dels clubs Barcelona i Comarcal, formats per Glòria Sala, Rafaela Carneiro i Francisca Nuñez, Irene Molera, Francisca Meléndez i Yulima Lushnytska, respectivament.




En la categoria masculina, encapçala la classificació l’equip  format per Raúl Gálvez, Lluís Montfort i Hèctor Roca del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, seguits dels equips de Platja d’Aro, format per Artur Colomer, Víctor Hurtado i Xavier Comas, i  del Diagonal BC, format per Moisés Pérez, Francisco Hernández i Marcial Ovide.




Els equips jugaran una sèrie de 6 partides amb el mateix sistema de joc que en la fase de classificació, que va començar l’1 de març. La suma de les 18 partides determinarà els campions i campiones  de cada una de les categories.




La inscripció en aquesta edició ha estat de 64 equips, un 25 % més que en l’edició anterior, tot i que no supera el rècord de participació de la temporada 2005-2006. Hi han participat un total de 192 jugadors i jugadores (141 en la categoria masculina i 51 en la categoria femenina), de 24 clubs d’arreu de Catalunya.




La web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat, oferirà imatges d’aquesta competició.


http://www.tbowling.cat/competicions_campcat.asp




Fotografia: Bowling Pedralbes

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades