HOME

BOWLING: ELS TRIOS DEL CLUB DIAGONAL, CAMPIONS DEL XIII CAMPIONAT DE CATALUNYA (VÍDEO)  (26.03.2010)

El Club Diagonal va destacar en la classificació de la final de la prova de trios del XIII Campionat de Catalunya de Bowling del 25 de març a Bowling Pedralbes (Barcelona) on van competir els millors equips classificats, 10 masculins i 4 femenins.

En la categoria femenina, els trios formats per Cristina Sanz, Pilar Perales i Luz Adriana Leal (183,57 de mitjana), i Mar Tena, Roser Romero i Sandra Torrents (182,80 de mitjana) van obtenir l’or i la plata, respectivament, i en la categoria masculina, Moisés Pérez, Francisco Hernández i Marcial Ovide (205,93 de mitjana), l’or.

L’equip femení del Club Barcelona, format per Glòria Sala, Francisca Nuñez i Rafaela Carneiro (169,28 de mitjana) va obtenir el bronze. L’equip masculí del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, format per Raúl Gálvez, Lluís Montfort i Hèctor Roca (199,40 de mitjana), va obtenir la plata i el d’Aro Bowling, format per Artur Colomer,Víctor Hurtado i Xavier Comas (197,70 de mitjana), el bronze.

La inscripció en aquesta edició ha estat de 64 equips, un 25 % més que en l’edició anterior, tot i que no supera el rècord de participació de la temporada 2005-2006, 68 equips. Hi han participat un total de 192 jugadors i jugadores (141 en la categoria masculina i 51 en la categoria femenina), de 24 clubs d’arreu de Catalunya.

La web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat, ofereix imatges d’aquesta competició.

Fotografia: Els campions del Club Diagonal