BOWLING: INAUGURACIÓ DEL CAMPIONAT D’EUROPA JUVENIL SUB -18  (28.03.2010)

Ahir al vespre va tenir lloc al Plaza Bowling de Saint Maximin (França), la inauguració oficial del XXIII Campionat d’Europa Juvenil Sub-18. Joan Ricart i Aguilà, president de la FCBB i vicepresident primer de la FIQ, va presidir l’acte de la inauguració.

La delegació de la Federació Catalana, formada per Alba Gusi, Lia Mojarro i Jordi Martí, dirigits per Marcial Ovide i Lluís Montfort, va desfilar  juntament amb les 29 federacions més que hi participaran.

Un total de 178 esportistes (110 masculins i 68 femenines) lluitaran per obtenir una medalla en les diferents proves de la competició (individual, parelles, trios i equips).

Jordi Martí ja ha inaugurat el seu marcador personal, avui a la sèrie de les 13.00h amb un resultat de 1053 pals (176,33 de mitjana). Demà les noies competiran en la prova de parelles.