HOME




   
 
BOWLING : LA SELECCIÓ CATALANA PARTICIPA A LA COPA DEL MEDITERRANI  (14.04.2010)
     
 

La selecció catalana de bowling participa a la XIII Mediterranean Challenge Cup que acull la ciutat de Pafos (Xipre) del 13 al 18 d’abril. En aquest torneig, que organitza la Cyprus Bowling Federation (CBF) i l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF) competiran 40 esportites de 10 federacions (Catalunya, França, Gibraltar, Grècia, Israel, Itàlia, Malta, San Marino, Turquia i Xipre).




L’equip de la federació es compon dels jugadors Sandra Torrents i Cristina Sanz (Club Diagonal), Lluís Montfort (Club Sweetrade) i Marcial Ovide (Club Diagonal), sota la direcció tècnica de Rubén Ghiragossian i Ricardo Gallego com a cap de l’expedició. El competició consta de tres proves: una individual, una de parelles per categories masculina i femenina i una prova d'equips mixta.


 

En l’edició anterior, que va tenir lloc a Montpeller, la selecció catalana formada per Mònica Boldó (Club Límit), Cristina Sanz (Club Diagonal), Lluís Montfort i Raúl Glavez (Club Sweetrade) va guanyar un total de 5 medalles, 2 d’or i 3 de plata.




Enllaç amb el campionat: http://www.cbf.com.cy


Enllaç amb el campionat del 2009: http://www.mcc2009.fr/



Fofo: participants a la XIII Mediterranean Challenge Cup

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades