HOME

BOWLING: LA SELECCIÓ CATALANA OBTÉ 5 MEDALLES A LA COPA DEL MEDITERRANI  (17.04.2010)

L’equip de la federació, format Sandra Torrents, Cristina Sanz, Lluís Montfort i Marcial Ovide,  va guanyar 5 medalles a la XIII Mediterranean Challenge Cup que va tenir lloc a Pafos (Xipre) del 13 al 18 d’abril. Amb aquest resultat la selecció catalana se situa en tercera posició en el medaller del campionat, darrere d’Israel (8 medalles)  i d’Itàlia (6 medalles).

En la prova individual femenina Sandra Torrents es va emportar el bronze amb 1189 pals (198,2 de mitjana). En la prova de parelles,  la parella masculina, Marcial Ovide i Lluís Montfort, van assolir la medalla de plata amb un total de 2533 pals (211,10 de mitjana) i  la parella femenina, Sandra Torrents i Cristina Sanz, van obtenir la medalla de bronze amb un total de 2291 pals (190,90 de mitjana). En la prova master femenina i masculina, Marcial Ovide i Sandra Torrents van guanyar la medalla de bronze, respectivament.

En la prova màster Sandra Torrens va guanyar la medalla de bronze al imposar-se per 2-0 a la jugadora grega Martha Karatzoula en el primer enfrontament, en el segon enfrontament la francesa Ellise Trouniac va eliminar Sandra Torrents per 2-0. En categoría masculina  Marcial Ovide,  es va imposar al grec Ioannis Marousis per 2-1, en el segon enfrontament, Marcial Ovide va ser derrotat pel jugador Italia Marco Reviglio també per 2-1, Marco Revigllio va eliminar en el primer enfrontament a Lluís Montfort.

Aquest torneig ha estat organitzat per la Cyprus Bowling Federation (CBF) i l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF). Joan Ricart president de la FCBB i Vicepresident 1r de la FIQ, va estar present tota la competició I a l’acte de lliurament de medalles.