BOWLING: ROSA MAS I DIEGO PEÑA, CAMPIONS DE LA TERCERA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ   (20.04.2010)

Rosa Mas del Vallès Bowling Club de Terrassa i Diego Peña  del Club Bowling Comarcal de Terrassa van guanyar la tercera prova del Circuit Català de Bowling Tenpin, celebrat del 12 al 18 d’abril a les pistes de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. La prova va comptar amb la participació de 90 esportistes (69 homes i 19 dones) de 18 clubs de Catalunya.

En la primera eliminatòria de la categoria femenina, Rosa Mas va vèncer Francisca Núñez del Club Barcelona per 2 a 1, mentre Pilar Perales del Club Diagonal de Barcelona s’imposava a Sandra Oliva del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires per un clar 2 a 0. En l’eliminatòria final Rosa Mas va vèncer Pilar Perales per 2 a 0.

En categoria masculina Diego Peña es va proclamar campió d’aquesta prova en eliminar en el primer enfrontament Moisés Pérez del Club Diagonal, per 2 a 0, i en superar en el segon enfrontament, per 2-0, el jugador  del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, Hèctor Roca que havia aconseguit el seu pas a la final al superar al jugador del Cats Bowling de Mataró Pedro López per 2-1.

El campió de la final de consolació celebrada dissabte va ser  Pere Sadurní del Club Penedès amb un total de 2188 pals, seguit de Jordi Martí Perales del Club Seven-3 i Francisco Carrasco del Club Catalònia amb un total de 2129 i 2111 pals, respectivament.