HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LLORET TORNA A GUANYAR LA LLIGA DE LA SELVA-ALT MARESME  (22.04.2010)
     
 
El C.B. Lloret es va proclamar campió, per quarta vegada en cinc edicions, de la lliga de la Selva-Alt Maresme, amb 40 punts (20 victòries i 2 derrotes), dissabte 17 d’abril a Lloret.




El C.B. la Penya del Bistec (Tordera), a dos punts (19 victòries i 3 derrotes) es va classificar en segona posició i A. Gent de Barri de Pequín A., amb 32 punts, en tercera.




En la classificació individual, van destacar com a millors jugadors Jaume Carbó (Penya Bistec), amb una mitjana de 73,11 punts seguit d'Hipólito Palomares (Lloret), amb 73 punts de mitjana, i Quim Caballé (Penya Bistec), 72,47 punts. La millor dona classificada va ser Montse Juanhuix (Mallorquines-Sils) en cinquena posició, amb una mitjana de 71,08 punts, i el millor jugador jove ha ser Alvaro García (Lloret), amb 64,84 punts de mitjana.




El web de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ ofereix un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Petanca i Bitlles Lloret, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.




Enllaç amb el reportatge:

http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=925&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions



En la Lliga de de la Selva-Alt Maresme hi participen 12 equips de Primera Divisió. Els tres primers homes i les tres primeres dones s’han classificat directament per al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre.








http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/lligaSELVA-ALTMARESME.pdf






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades