HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA FASE NACIONAL DEL IV CAMPIONAT DE CATALUNYA PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR (VÍDEO)  (26.04.2010)
     
 
Un total de 119 joves, provinents de les diferents lligues territorials, van participar ahir, 25 d’abril, a la fase nacional del IV Campionat de Catalunya per a Categories en Edat Escolar de Bitlles Catalanes que va tenir lloc a  Mont-ras.




Hi van competir jugadors i jugadores de les categories juvenil (14), cadet (22), infantil (29), alevina (34) i benjamina  (20) de 21 clubs que havien participat en les diferents lligues territorials: Barcelona (C.B. Badalona, C.B. Igualada i C.B. Siuranenc d’Horta), Girona (Amics de l’Oci, Amics de la Pineda Fosca, C.B.C. els Cremats, C.B.C. Mont-ras, C.B.C. Palamós, C.B.C. Parlavà i C.E. Vilabrú), Lleida (C.B. Anglesola, C.B. Flor de Lis, C.B. el Poal, C.B. Ponts i C.B. Sant Jaume de Bellpuig), la Selva-Alt Maresme (C.B. Lloret, A.E. Bitlla Mallorquines-Sils i A.C.B. Pineda) i Tarragona (C.B. Amposta, C.B. la Galera i C.B. la Sénia).




Tots els participants van disputar una partida completa, i els cinc millors jugadors i jugadores de cada categoria es van classificar per a la gran final. Els campions de cada categoria van ser: Núria Soler Vilallonga (C.B. Badalona), 64 punts, i Eduard Segura Dalnmases (C.B. Igualada), 75 punts en benjamins; Núria Salvà Mur (Amics de la Pineda Fosca), 74 punts, i Luís A. Cedeño Mera (Amics de l'Oci), 86 punts, en alevins; Clara Solé (C. B. Siuranenc d’Horta), 69 punts, i Sergi Curz Martín (C.E. Vilabrú), 80 punts, en infantils; Júlia Aymerich Català (C.B.C. Mont-ras), 63 punts, i Catalin S. Tripon (C.B. la Galera), 82 punts, en cadets; i Mireia Sensarrich Roset (C.B. Igualada), 57 punts, i Álvaro García Cuesta (C.B. Lloret), 78 punts, en juvenils.




El campionat, organitzat per la la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament de Mont-ras i el Consell Català de l’Esport, es va cloure amb el lliurament dels nombrosos trofeus, un total de 30 copes per als primers classificats masculins i femenins de cada categoria  i medalles commemoratives de la IV edició del campionat per a tots els participants,  que van presidir Manel Montalban i Pua, alcalde de Mont-ras, i Carles Salgas i Pedrosa, delegat de la FCBB a Girona.




La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) n’ofereix un reportatge:








http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades