BOWLING : PIERRE-LUC SANCHEZ I MOISES PÉREZ, CAMPIONS DEL TORNEIG DE PARELLES SEVEN-3 SANT ESTEVE SESROVIRES  (02.05.2010)

Les instal·lacions de Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts) han acollit del 19 al 25 d’abril el VIII Torneig de Parelles Seven-3 Sant Esteve Sesrovires amb una participació de 51 parelles de 20 clubs d’arreu de Catalunya.

La parella del Club Diagonal, formada per Pierre-Luc Sánchez i Moisés Pérez, es va proclamar campiona del torneig en superar per 2 a 0  (454-385/417-370 pals) la parella formada per Axel Guimó (Club Diagonal) i Francisca Nuñez (Club Barcelona). Sandra Torrents (Club Diagonal) i Hèctor Roca (Club Sweetrade) es van imposar per 2 a 0 (353-329/436-344 pals) a Alvaro Cardona i Neus Gallego (Club Barcelona) i es van classificar en tercera i quarta posició, respectivament. Rosa Mas (Club Vallès), amb 258 pals, va aconseguir la millor partida femenina del torneig i Marcial Ovide (Club Diagonal), amb 275 pals, la millor partida masculina.

La competició es va cloure amb el corresponent lliurament de trofeu, a càrrec d’Albert Roca, president del Club organitzador i Carlos Martí, director de la instal·lació.

La competició ha estat organitzada pel Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i el Consell Català de l’Esport, el patrocini dels Centres Cruz i Navarro, Remake Takara i el Patronat Municipal de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.