HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL RAJOLER NEGRE, CAMPIÓ DE LA LLIGA DEL CAMP (VÏDEO)  (04.05.2010)
     
 


L’equip de l’A.C.E. el Rajoler, el Rajoler Negre, format per Josep R. Argilaga, José A. Moreno, Ferran Alcantarilla, Joaquim Soro, Jordi Queralt, Jordi Fortuny i Eusebi  Vidal,  es va tornar proclamar campió de la lliga del Camp de bitlles catalanes, amb 32 punts (15 victòries, 2 empats i 1 derrota), diumenge 2 de maig a Cornudella de Montsant.





La lluita per a la segona posició entre el C.B. Cornudella, que participava per primer cop a la lliga,  i el Bellmunt del Priorat, segon de l’edició anterior, es va decidir a favor de l’equip amfitrió per un punt de diferència. L’equip del Bellmunt B, amb 28 punts, es va classificar, doncs, en tercera posició.





En la classificació individual, van destacar com a millors jugadors Francisco Carrión del club Cornudella (72,78 punts de mitjana),  Josep R. Argilaga (71,61 punts de mitjana) i  José A. Moreno (68,72 punts de mitjana), tots dos del club Rajoler Negre. Judith Cot (60,43 punts de mitjana) i Paula Gomis (58,18 punts de mitjana), del club  Cornudella i Neus Llebaria (57,75 de mitjana), del C.B. Poboleda, són les tres dones millor classificades. Aquesta classificació els dóna accés directe al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre.





Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/, ofereixen un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel C. B. Cornudella de Montsant, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


En la Lliga del Camp hi participen 10 equips de primera divisió dels clubs A.C.E. el Rajoler (Rajoler Negre i Rajoler Grana), C.B. Cornudella, A. J. Bellmunt del Priorat (Bellmunt A i B), C.B. Cabacés, A.E. Raboses de la Vilella Baixa, C.B. Poboleda, i C.E. Despertaferro (Despertaferro Negre i Despertaferrro Groc).





Fotografia: El Rajoler Negre, Josep R. Argilaga, José A. Moreno, Ferran Alcantarilla, Joaquim Soro, Jordi Fortuny i Eusebi  Vidal.











 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades