HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORNADES DECISIVES DE LES LLIGUES DE LLEIDA, GIRONA I BARCELONA   (14.05.2010)
     
 
Diumenge que ve, 16 de maig, tindran lloc les últimes jornades de les lligues territorials de Lleida, Girona i Barcelona. Els tres primers homes i les tres primeres dones d’aquestes competicions es classificaran directament per al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre a Lloret de Mar.




Ivars d’Urgell acollirà la jornada final de la Lliga de Lleida. Hi participaran 8 equips del clubs Miralcamp, Lloreta Kin, Seròs, Ivars, Albesa, Torà, Bellvís i la Guàrdia. S’hi enfrontaran els campions del dos grups de primera i segona divisió per decidir el primer i segon lloc de cada categoria. També competiran el segon classificat de cada grup de totes dues categories per decidir el tercer i quart lloc de la classificació. En la Lliga de Lleida hi participen 63 equips de 54 clubs de la província de Lleida.


 

Els tres millors jugadors són Blas Gómez  del club Benavent de Segrià (78,29 punts de mitjana),  seguit de Lluís Tolosa, Vallverd d’Urgell i Josep Llobera, Albesa, (tots dos amb una mitjana de 78,23 punts). Les tres dones millor classificades són Marisol Callen, d’els Alamús (73,65 de mitjana), Gemma Lloreta, Lloreta Kin (71,64 de mitjana) i Josefa Tena del Mollerussa (71,50 de mitjana).




Mont-ras i Palafrugell seran les seus de les dues últimes jornades de la Lliga de Girona, on participen 26 equips de 15 clubs. L’enfrontament entre Alls Secs A – Vilabrú A (jornada 21)  marcarà les primeres posicions de la classificació a primera divisió, i els enfrontaments Parlavà A – Mas Solei (jornada 25) i Parlavà A – Amics d’Esclanyà (jornada 26) definiran les primeres posicions en la lliga comarcal del Baix Empordà.




Els tres millors jugadors són Jordi Burgas del club Alls Secs Piquen A (76 punts de mitjana), Josep Alsina del Llofriu (74,72 de mitjana) i Ernest Darder Jofre del club  Cremats (74,10 punts). La dona millor classificada és Maria Cuenca dels Alls Secs Piquen A, en 13a posició, amb una mitjana de 72,06 punts per partida.




La plaça Major de Vic serà l’escenari de les dues últimes jornades de la Lliga de Barcelona. La Federació Catalana de Bitlles i Bowling (FCBB) n’oferirà un reportatge al web http://www.tbowling.cat. Els enfrontaments dels equips capdavanters, Guinardó A – Siuranenc A (jornada 25) i  Tossal A – Can Folguera (jornada 26), poden acabar de decidir les primeres posicions de la classificació a 1a divisió. A segona grup A els resultats que aconsegueixin Sant Llorenç i Sagrada Família decidiran el campió. En el grup B el duel entre els dos equips de Viladecans (B i C) marcarà la classificació final. En la Lliga de Barcelona, hi participen 39 equips de 29 clubs diferents.




Encapçalen la classificació individual Joan Josep Centeno del Guinardó A, Cristobal Lao, Tossal del Coro A i Màrius Ballester del Guinardó A. Les primeres dones classificades són Araceli i Júlia López del Viladecans i Remei Farré del Siuranenc d’Horta.





http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades