HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DESENLLAÇ DE LES LLIGUES DE LLEIDA, GIRONA I BARCELONA (VÍDEO)  (18.05.2010)
     
 
Els clubs de bitlles Torà,  Alls Secs i Guinardó A es van erigir diumenge passat campions de les lligues territorials de Lleida, Girona i Barcelona, respectivament. A més, els jugadors optaven a obtenir una de les tres millors classificacions masculines i femenines per poder competir al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre a Lloret de Mar.



Els tres millors homes i dones classificats de la Lliga de Barcelona són Cristobal Lao (Tossal del Coro), Joan J. Centeno,  Màrius Ballester (Guinardó), Araceli López i Júlia López (Viladecans), i Joana García (Siuranenc d’Horta). En la Lliga de Girona, han obtingut la millor puntuació  Josep Alsina (Llofriu), Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), Ernest Darder J. (Cremats),  Maria Cuenca i Margarita López (Alls Secs Piquen) i Encaran Vega (el Crit). Els capdavanters de la Lliga de Lleida han estat Blas Gómez (Benavent), Lluís Tolosa (Vallverd), Josep Llobera (Albesa), Marisol Callen (els Alamús), Josefa Tena (Mollerussa), Neus Vilalta (Tordera). Gemma Lloreta (Lloreta Kin) participarà al  Campionat de Catalunya, com a campiona de l’any 2009.





Ivars d’Urgell va acollir la jornada final de la Lliga de Lleida. Hi van participar 8 equips del clubs Miralcamp, Lloreta Kin, Seròs, Ivars, Albesa, Torà, Bellvís i la Guàrdia. Es van enfrontar els campions dels dos grups de primera i segona divisió per decidir el primer i segon lloc de cada categoria.



A primera divisió el C.B. Torà va derrotar al C.B. Albesa en l’enfrontament pel primer i segon lloc. Tercer va ser el C.B. Miralcamp que va derrotar al C.B. Lloreta Kin. A segona divisió el C.B. Bellvís es proclamà campió en vèncer al C.B. la Guàrdia. Tercer fou el C.B. Ivars i quart el C.B. Seròs



Mont-ras i Palafrugell van ser  les seus de les dues últimes jornades de la Lliga de Girona. Els campions de la lliga de Girona són el C.B. Alls Secs Piquen, seguits del C.B. Llofriu, i de la lliga comarcal quedar campió el C.B. Parlavà, seguit dels Amics de la Pineda Fosca



La plaça Major de Vic va ser l’escenari de les dues últimes jornades de la Lliga de Barcelona, de la qual oferim un reportatge.



Els enfrontaments dels equips capdavanters, Guinardó A – Siuranenc A (jornada 25) i  Tossal A – Can Folguera (jornada 26) van acabar de decidir les primeres posicions de la classificació a 1a divisió.  Finalment el C.B. Guinardó es proclamà campió de lliga seguit del C.B. Siuranenc A.



A segona divisió C.B. El Sant Llorenç – la Mola va imposar-se en el grup A, mentre que el campió del grup B va ser el C.B. Viladecans B.








Fotografies:

Millor jugadora jove, Marta Solé, C.B. Siuranenc


L'equip del C.B. Guinardó A, campió, de la lliga de Barcelona, Joan Martínez, Jordi Juncosa, Màrius Ballester, Maties Fontanet, Joan J. Centeno, Joaquin Salas i Antoni Verdú.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades