HOME




   
 
BOWLING: CRISTINA SANZ I LLUÍS MONTFORT, CAMPIONS DE LA QUARTA PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ  (18.05.2010)
     
 
Cristina Sanz, del Club Diagonal de Barcelona, i Lluís Montfort Rifé, del Club Sweetrade van guanyar la quarta prova del Circuit Català de Bowling Tenpin, celebrat del 6 al 16 de maig a les pistes de Bowling Pedrabes de Barcelona. La prova va comptar amb la participació de 89 esportistes (70 homes i 19 dones) de 16 clubs de Catalunya.




En la primera l’eliminatòria Cristina Sanz, va vèncer Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa per 2 a 0, mentre Pilar Perales del Club Diagonal de Barcelona s’imposava a Rafaela Carneiro del Club Barcelona per 2 a 0. En l’eliminatòria final Cristina Sanz es va imposar a la seva companya de club per un ajustat  2 a 0.




En categoria masculina Lluís Montfort es va proclamar campió d’aquesta prova en eliminar Marcial Ovide, del Club Diagonal, en la primera eliminatòria per 2 a 0. David Ansaldo del Club Al-Vici/Joventut es va imposar a Artur Colomer del Club d’Aro Bowling de Platja d’Aro. En la segona eliminatòria Lluís Montfort va vèncer amb comoditat David Ansaldo per 2 a 0.


 

Campions, campiones i finalistes participaran en representació de la Federació Catalana al 32è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que se celebrarà del 13 al 18 de juliol a les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.




El campió de la final consolació celebrada dissabte va ser Jordi Martí del Club Xtreme amb un total de 2148 pals, seguit de Francisco Roca del Club Xtreme i Pere Escobart del Club Esportiu Black Bowl de Platja d’Aro amb un total de 2145 i 2118 pals, respectivament.






Enllaç amb els resultats:


http://www.tbowling.cat/circuitcatala/resultats/4prova/FINSCR.pdf


http://www.tbowling.cat/circuitcatala/resultats/4prova/FINHND.pdf






Fotos: portada: campions i finalistes / contraportada: els 10 primers classificats de la final de consolació.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades