HOME




   
 
BITLLES CATALANES: L’EQUIP DEL CB ALLS SECS, CAMPIÓ DE LA LLIGA DE GIRONA  (19.05.2010)
     
 
El club de bitlles Alls Secs, amb 36 punts, es va erigir diumenge passat a Mont-ras campió de la lliga territorial de Girona, on participen 26 equips de 15 clubs, seguit del C.B. Llofriu, amb 32 punts.




En aquesta jornada, a més del títol de lliga, els jugadors lliutaven per competir al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre a Lloret de Mar, on particiaran els tres millors classificats masculins i femenins de cada lliga territorial.




Van obtenir la millor puntuació Josep Alsina (C.B. Llofriu) amb una mitjana de 75,30 punts,  Jordi Burgas (C.B. Alls Secs Piquen) amb una mitjana de 74,60 punts, Ernest Darder J. (C.B. Cremats) amb una mitjana de 73,91 punts,  Maria Cuenca amb una mitjana de 72,06 punts i Margarita López amb una mitjana de 70,93 (Alls Secs Piquen) i Encaran Vega (C.B. el Crit), amb una mitjana de 68,95 punts.




Palafrugell, d’altra banda, va acollir la final de la lliga comarcal Baix Empordà on van destacar el C.B. Parlavà, seguit dels Amics de la Pineda Fosca.




Fotografia:

L’equip del C.B. Alls Secs A, campió, de la lliga de Girona, Jordi Burgas, Joan Perea, Tello Berrocal, Rafa Contreras, Maria Cuenca i Margarita López

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades