HOME

BOWLING: DIAGONAL I GRANOLLERS, CAMPIONES DE LA LLIGA FEMENINA  (20.05.2010)

Els dies 8 i 9 de maig les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa van acollir la final de la lliga catalana en categoria femenina.

L’equip del Club Bowling Diagonal, format per Sandra Torrents, Cristina Sanz, Pilar Perales, Mar Tena, Àngeles Àlvarez i Roser Romero, es va proclamar campió de la lliga 2009-2010 de primera divisió amb uns resultats espectaculars. L’equip invicte en tota la temporada va assolir els 50 punts de la darrera jornada superant el seu propi rècord que tenien en 48 punts.

L’equip debutant del Club Granollers va assolir l’ascens a la primera divisió en proclamar-se campiones de la lliga de segona divisió. L’equip, format per Núria Montaner, Marta Tanco, Silvia Tusquellas, Íngrid Julià i Olga Llevot, va aconseguir 40 punts en la jornada final.

Els equips Black Bowl (Platja d’Aro), Granollers B i Penedès (El Vendrell) van assolir l’ascens a tercera divisió al classificar-se en les tres primeres places de la final de quarta divisió masculina, celebrada a les instal•lacions de Vila Bowling (Vilanova i la Geltrú) el dia 9 de maig.

Aquest cap de setmana, les instal·lacions d’Aro Bowling acullen les finals de primera divisió masculina. El web de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ ,oferirà un reportatge d’aquesta  competició

Les finals de la segona divisió es desenvoluparan a Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts) i la final de la tercera divisió, a New Park Vallès (Terrassa).