HOME




   
 
BOWLING NINEPIN: LA SELECCIÓ CATALANA SUB-23, AL MUNDIAL DE CROÀCIA  (21.05.2010)
     
 
L’equip de bowling ninepin de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, format per Alba de Villasante, Mariona Bertran, Nina Cardona, Erola Cardona, Erik Wang-Bruun, Sergi Ruiz, Ignasi Àlvarez, Artur Melero i Cristian Gutiéerrez, dirigits per Tino Gutierrez, participaran per primer cop al Campionat del Món sub-23 que tindrà lloc a Rijeka (Croàcia) del 24 al 29 de maig.




A la competició, hi participen un total de 200 esportistes de 20 federacions (Àustria, Alemanya, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, Catalunya, Dinamarca, Estònia, Eslovènia, Eslovàquia, França, Hongria, Itàlia, Macedònia, Montenegro, Polònia, Romania, República Txeca, Sèrbia, Suïssa, i Suècia), i es disputaran 3 proves, individual (masculina i femenina), parelles (masculina i femenina) i parelles mixtes. Els millors 24 classificats masculins i femenins, a la suma de totes les proves, participaran a la final màster.




L’equip va participar al principi de maig en una competició internacional a Ravensburg (Alemanya), on van assolir bons resultats.







http://www.rijeka2010.com/#


http://www.rijeka2010.com/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=10&startpage=4&Itemid=55&lang=en#category



Resultats:



http://www.fiqwnba-nbc.de/html/xv__wm_u23.html


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades