HOME




   
 
BOWLING: EL CLUB DIAGONAL, CAMPIÓ DEL TÍTOL DE LLIGA  (25.05.2010)
     
 
El Club Diagonal A  es va proclamar nou campió del títol de la lliga catalana de bowling tenpin, en guanyar aquest cap de setmana la final de lliga de primera divisió, celebrada a la inst·lació d’Aro Bowling de Platja d’Aro. L’equip format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Axel Guimó, Francisco Hernández, Benito Boira i Ricardo Gallego van superar amb 10 punts l’equip del Club Comarcal A, format per Sergio Pérez, Pau Ortega, Arnau Faja, Antonio Ruiz, Manuel López i Antonio Escabias,  que es va classificar en la segona posició, seguits pel club d’Aro Bowling amb 25 punts.




Aquest cap de setmana també s’han disputat les finals de les divisions segona i tercera masculina. Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts ha acollit les finals d’ascens de la segona divisió, mentre a New Park Vallès s’han celebrat les finals de la tercera divisió.




En la segona divisió els equips : Sweetrade A, format per Raúl Gáalvez, Vicent Cayez, Hèctor Roca, Joan Piqué, Patrick Guerre i José Fernández;  Al-vici/Joventut B, format per Miquel A. Roig, Jordi Maurel, Xavier Julià, Joan Creus, Jordi Ponsico i  Angel Alfonso Torres i Vallès A, format per Sergi Marin, Valentí Mas, Sergio Lucas, Jordi Olmos i Balbir Sigh,  es van classificar en les tres primeres posicions i obtenen l’ascens a primera divisió per a la propera temporada.




El Club Comarcal C, format per Miquel Rosas, Àlex Fernández, Ángel Bravo, Òscar Colom i Alejo Soriano es va proclamar campió de la tercera categoria, assolint l’ascens a segona per a la propera temporada juntament amb els equips Mediterrània B, format per Daniel González, José M. Hernández, Neftalí Montes, Gabriel Muelas, Eduardo Grau i Francisco Menendez i l’equip del Club Vilabowling A, format per Carlos de la Cruz, Javier Fernández, Diego Paco, Julián Pérez-Reson i David Marqués.








Enllaç amb els resultats de la lliga

http://www.tbowling.cat/lligacat_resultats.asp




El web la Unió de Federacions Esportives ofereix un reportatge d'aquest campionat. S'hi entrevista Marcial Ovide, jugador del Diagonal, i David Nieto, director del Bowling d'Aro.





http://www.ufec.tv/index.php?id_arxiu=974&tipus=1&buscar_texto=&npagina=&federacions=





Foto: Equip Diagonal masculí

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades