HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONATS DE CATALUNYA INDIVIDUALS TERRITORIALS  (28.05.2010)
     
 
Diumenge 30 de maig es juguen simultàniament les fases terriorials del Campionat de Catalunya Individual de Lleida, Girona, Barcelona i del Camp. S’hi han inscrit un total de 274 bitllaires de 52 clubs d’arreu de Catalunya.




Linyola acollirà la fase territorial de Lleida. S’hi han inscrit 134 bitllaires de 15 clubs (el Soleràs, Miralcamp, Bellavista, Flor de Lis, Bellpuig, Ivars, Castellserà, Palau d’Anglesola, Benavent, Torà, Vallverd, Cervera, Palou, el Poal i Lloreta Kin).




Igualada serà la seu de la fase territorial de Barcelona. S’hi han inscrit 85 bitllaires d’11 clubs (Castellar, Can Folguera, Vilafranca, Siuranenc, COP, Guinardó, Igualada, Badalona, Sabadell, Riudebitlles i Tossal del Coro).




Mont-ras acollirà la fase territorial de Girona. S’hi han inscrit 19 bitllaires de 9 clubs (el Crit, Cremats, Alls Secs, Llofriu, Mont-ras, Empordanet, Pineda Fosca, Parlavà i Vilabrú).



Reus acollirà la fase territorial del Camp. S’hi han inscrit 42 bitllaires de 6 clubs (el Rajoler, Cornudella, Cabacés, Vilella Baixa, Bellmunt i Despertaferro).



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada  pel C.E. Despertaferro, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.




La fase territorial de la lliga de Selva-Alt Maresme es va disputar el passat 15 de maig a Calella i hi van prendre part 36 jugadors (31 homes i 5 dones), de 7 clubs diferents. La fase de Tarragona (Terres de l’Ebre) es jugarà el diumenge 6 de juny a Amposta. S’hi han inscrit 39 jugadors (22 homes i 7 dones) de 4 clubs.


 



http://www.tbowling.cat/calendari_catalana.asp


http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades