BOWLING NINEPIN: BONA ESTRENA DE LA SELECCIÓ CATALANA SUB-23 AL MUNDIAL DE CROÀCIA  (31.05.2010)

La primera participació de la selecció catalana de bowling ninepin en una competició internacional,  el Campionat del Món sub-23 (Rijeka, Croàcia), va obtenir bons resultats.

Després de competir amb els 200 esportistes de 17 federacions, l'equip de la FCBB, format per Alba de Villasante, Mariona Bertran, Nina Cardona, Erola Cardona, Ignasi Àlvarez i Artur Melero, dirigits per Tino Gutierrez i Clara Roca, com a cap de l'expedició, es va classificar en 14ª posició per davant de Bòsnia i Hercegovina, Suïssa i Montenegro.

Cal destacar l'actuació dels jugadors Erik Wang-Bruun i Sergi Ruiz que van aconseguir classificar-se per a la 2a fase de la prova tàndem.

Les 13 primeres federacions classificades van ser: 1. Alemanya, 2. Croàcia, 3. Eslovàquia, 4. Àustria, 5. Eslovènia, 6. Sèrbia, 7. República Txeca, 8. Hongria, 9. Macedònia, 10. Romania, 11. Itàlia, 12. França, 13. Polònia.