HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE JORNADA DEL CAMP, JORDI MARCO I ALBA ROBLES, AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL  (01.06.2010)
     
 
Jordi Marco Casa i Alba Robles Blanco, campions de la fase territorial del Camp, es van classificar diumenge 30 d’abril per al Campionat de Catalunya Individual que tindrà lloc el 26 de setembre a Lloret de Mar.




Reus va acollir en aquesta jornada un total de 38 bitllaires (32 homes i 6 dones) dels clubs el Rajoler, Despertaferro,Cabacés, Bellmunt, Cornudella i Vilella Baixa.




Els tres primers classificats de la categoria masculina han estat Jordi Marco de l’A.J. Bellmunt del Priorat, amb 154 punts; Martí Robles amb 152 punts i Prudenci Masip amb 149 punts, tots dos del club C.B. Cabacés. En la categoria femenina, les tres capdavanteres han estat Alba Robles del C.B. Cabacés, amb 150 punts, Judith Cot del C.B. Cormudella, amb 127 punts, i Cecília Serra del C.B. Cabacés, amb 123 punts. 




Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, les webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada  pel C.E. Despertaferro, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades