HOME




   
 
BOWLING : LA SELECCIÓ CATALANA ABSOLUTA, AL CAMPIONAT EUROPEU MASCULÍ   (17.06.2009)
     
 
La selecció catalana va assolir la novena plaça de 32 federacions en la prova d’equips de 5 al Campionat Europeu Masculí 2009 (European Men Championships) a Aalborg (Dinamarca). Lluís Montfort, Raúl Gálvez, Marcial Ovide, Moisés Pérez,  Sergio Pérez i Hèctor Roca, dirigits per Sid Allen i Rubén Ghiragossian, van obtenir un total de 5861 pals i una mitjana de 195,36.




La parella formada per Raúl Galvez i  Moisés Pérez es va classificar en la 22a posició, mentre que Marcial Ovide i Lluís Montfort, i Sergio Pérez i Hèctor Roca es van classificar en les posicions 32a i 74a, respectivament, d’un total de 86 parelles.




En la prova de trios, Lluís Montfort, Marcial Ovide i Raúl Galvez va obtenir la 21a posició i Hèctor Roca, Moisés Pérez i Sergio Pérez es van classificar en la 30ª posició d’un total de 55 equips.




En el torneig, que va organitzar la Federació Danesa de Bowling (DBF) amb Lovvang Bowling Centre i l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF) del 4 al 14 de juny, van competir els millors jugadors del bowling europeu.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades