HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XVI CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A BADALONA   (10.06.2010)
     
 
El 13 de juny, més de 200 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya participaran al XVI Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes, el més gran esdeveniment de la temporada de bitlles, a partir de les 10.00 del matí al Camp de Futbol de la Morera de Badalona  (Barcelonès), Capital de la Cultura Catalana 2010.



Els 40 equips provinents de les diferents lligues que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling que han aconseguit la classificació jugaran dues partides tots contra tots. Els cinc millors jugaran una final partint de zero.



El campió de l’edició anterior, el  C.B. Benavent de Segrià, defensarà el títol que va  aconseguir l’any passat a Figueres competint amb els equips que han obtingut els millors resultats en les diferents lligues de la FCBB: 9 equips de la Lliga Nacional (els Cremats, Siuranenc d’Horta, Bellpuig, Ametllers, COP, la Galera, Igualada, Miralcamp i el Soleràs), 9 equips de la Lliga de Barcelona (Guinardó, Sagrada Família, Viladecans, Badalona, Can Folguera, Siuranenc d’Horta, COP, Tossal del Coro i Sant Llorenç – la Mola), 7 equips de la Lliga de Girona (Parlavà, l’Empordanet, Alls Secs, Llofriu, Vilabrú, Torrent i el Crit), 8 equips  de la Lliga de Lleida (Benavent de Segrià, Albesa, Vallverd d’Urgell, Torà, Lloreta Kin, Miralcamp, Ivars i Castellserà), 4 equips de la Lliga de la Selva-Alt Maresme (Mallorquines-Sils, Lloret, Penya Bistec i Barri Pequín), 2 de la Lliga del Camp (el Rajoler i Cornudella) i un equip de la Lliga de Tarragona (Amposta).



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel Club de Bitlles Badalona, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’ajuntament de Badalona, la Unió de Federacions Esportives i el Consell Català de l’Esport.

http://www.clubdebitllescatalanesdebadalona.blogspot.com/





http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp






http://www.tbowling.cat/notespremsasel.asp


http://www.tbowling.cat/notespremsa.asp?id=270

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades