HOME




   
 
BITLLES CATALANES: REPORTATGE, EL CB LA GALERA, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CLUBS A L'ULTIMA TIRADA  (14.06.2010)
     
 
L’equip del C.B. la Galera Free Power, format per Vicent Albiol, Gerard Albiol, Joan Lleixà, Joan Josep Ferreres, Jordi Gilabert i Enrique Palacios, es va proclamar campió de Catalunya amb 390 punts, un punt de diferència respecte al segon equip classificat,  el C.B. C. Llofriu (389 punts), format per Josep Alsina, Antonio Velasco, David Rechas, Oscar Pont i Manolo Velasco, en una final molt emocionant.




L'equip campió de les dues edicions anteriors el C.B. Benavent, format per Blas Gómez, Jaume Gené, Josep Forcada, Miquel Teixiné i Joaquim Forcada, es va classificar en tercera posició amb 356 punts. Els equips del C.B.C. Alls Secs Piquen amb 336 punts i C.B. Torà amb 334 punts es van situar en 4a i 5a posicions, respectivament.




Més de 200 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya, 40 equips provinents de les diferents lligues que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van participar al XVI Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes , el més gran esdeveniment de la temporada de bitlles, que va tenir lloc a Badalona  (Barcelonès), Capital de la Cultura Catalana 2010, el 13 de juny.




La final es va cloure amb la lectura d’un text escrit per a l’ocasió de l'escriptor i historiador badaloní, Joan Soler i Amigó, que reproduïm al final, i l’actuació espectacular de l'Esbart Sant Jordi de Badalona, un esbart amb més de 50 anys d'història, que va constar de tres balls: un amb bastons, un només amb bitllots i un altre combinant bastons i bitllots.




Tot seguit va començar l’acte de lliurament de premis a càrrec dels regidors de l’Ajuntament de Badalona, el regidor de Cultura, Mateu Chalmeta i Torredemer,  i el regidor d'Esports, Albert Tomàs i Canals , i els representants de la FCBB, Joan Ricart i Aguilà  president, i Abel Sensarrich, vicepresident. A més dels vencedors del campionat van guardonar els jugadors més veterans, Maties Fontanet (Guinardó) i Rosa Jounou (Tossal del Coro), i els més joves, Gerard Albiol (la Galera) i Marta Solé (Siuranenc d'Horta).




Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada de manera exemplar pel Club de Bitlles Badalona, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’ajuntament de Badalona, la Unió de Federacions Esportives i el Consell Català de l’Esport.



http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/CCC%202010%20Resultats.pdf




Fotos: 1 L'equip del C.B. la Galera Free Power. 2. Els 5 equips finalistes: C.B. la Galera Free Power, C.B.C. Llofriu, C.B. Benavent, C.B.C. Alls Secs Piquen i C.B. Torà.





PEL JUNY, BITLLOTS AL PUNY!





Del *game* al *play*

Del joc de competició al joc de diversió.

Bitlles que cauen,

bitlles que aguanten

Bitlles que piquen i repiquen.

Catric-catroc! Una batalla

Catric-catroc! es torna un joc.





Soldat plantat!

No és un combat,

no és un treball,

s'ha tornat ball.

Bastó pica la terra

la terra es fa tambor.

Desperta ferro!

Apunto bé i no l'erro!

Desperta fusta!

Tirada justa!





La terra ja es desperta

ressona sense por

Bastó pica la terra

bastó pica bastó

i sona la musica

i el ritme és percussió.





I l'aire tot retruny:

pel juny, bitllots a l'aire,

pel juny, bitllots al puny!



JOAN SOLER I AMIGÓ









REPORTATGE MÉS COMPLET a l'enllaç següent:



Cal entrar a www.steekr.com.

Per accedir-hi cal anar a LOGIN i PASSWORD i introduir en ambdos espais el mateix: fcbb10



Un cop dins, cal anar a l'apartat Myvideos i allà mateix hi ha l'arxiu Bitlles Catalanes Badalona. Només cal clicar-hi al damunt i triar on es vol descarregar dins el disc dur del PC, triga uns 10 minuts.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades