HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS - CATEGORIA B   (18.06.2010)
     
 
El 20 de juny, més de 60 jugadors i jugadores d’arreu de Catalunya participaran al XVI Campionat de Catalunya de Clubs B de Bitlles Catalanes, a partir de les 10.00 h del matí a les pistes de bitlles de la zona esportiva les Comes d’Igualada (Anoia).



Els equips dels 12 clubs que hi participen, C.B. Sant Jaume de Bellpuig, C.B. La Sénia, C.B.C. Camp de l’Arpa, C.B.C. Palamós, C.B. Ametllers, C.E. la Bitlla Atòmica, A.J. Bellmunt del Priorat, C.B. Igualada, C.B. Tàrrega, C.B. Sabadell, C.B.C. els Cremats de Mont-ras i C.B. Anglesola, opten a participar al Campionat de Catalunya de 2011, ja que no van poder classificar-se en l’edició de diumenge passat a Badalona. Jugaran dues partides tots contra tots i només els tres primers equips es classificaran per al campionat A de la propera temporada.



El campionat, organitzat pel Club de Bitlles Igualada i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Unió de Federacions Esportives i el Consell Català de l’Esport.





 

http://www.tbowling.cat/calendaricat/09-10/CalendariLligaBCN-1adiv-0910.pdf

http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades