HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ELS EQUIPS CREMATS DE MONT-RAS, ANGLESOLA I TÀRREGA ES CLASSIFIQUEN PER AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE CATEGORIA A   (21.06.2010)
     
 
Els equips Cremats de Mont-ras, Anglesola i Tàrrega es van classificar diumenge passat a les pistes de bitlles de la zona esportiva les Comes d’Igualada per al Campionat de Catalunya de Clubs de categoria A 2011 en obtenir els tres milllor resultats en el Campionat de Catalunya de Clubs B entre més de 55 jugadors i jugadores, 11 equips de clubs d’arreu de Catalunya.



Després de superar les dues partides eliminatòries, tots contra tots, l’equip del C.B.C. els Cremats de Mont-ras,  format per Maria Darder, Fanny Genesse, Victòria Medinyà, Ernest Darder, Vicenç Darder i Ignasi Duran, es va proclamar campió de Catalunya B amb 713 punts.



A 26 punts de diferència, es va classificar en segona posició el  C.B. Anglesola (687 punts), format per Jaume Santiveri, Francesc Padullés, Enric Pané, Emili Gassó, Ramon Oromí i Francesc Alonso, de 91 anys, el jugador més veterà de Catalunya.



L’equip del C.B. Tàrrega, format per Antoni Agustí, Antoni Sánchez Delgado, Antoni Sánchez Carmona, Dolors Bosch i Andrés Rodríguez, va obtenir la tercera posició amb 669 punts.



La jornada es va cloure amb l’acte de lliurament de premis a càrrec de Montserrat Roset, presidenta del C.B. Igualada, Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Albert Tarrida en representació de l’Ajuntament d’Igualada.



El campionat, organitzat pel Club de Bitlles Igualada i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, va comptar amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, la Unió de Federacions Esportives i el Consell Català de l’Esport.




Foto 1: L’equip guanyador, el C.B.C. els Cremats de Mont-ras,  format per Maria Darder, Fanny Genesse, Victòria Medinyà, Ernest Darder, Vicenç Darder i Ignasi Duran, la presidenta del C.B. Igualada, Montserrat Roset, el tècnic d'esports de l'Ajuntament d'Igualada, Albert Tarrida, i el vicepresident de la FCBB, Abel Sensarrich.



Foto 2: Campionat de Catalunya de Clubs B a les pistes de bitlles de la zona esportiva les Comes d’Igualada.





http://www.tbowling.cat/calendaricat/09-10/CalendariLligaBCN-1adiv-0910.pdf

http://www.tbowling.cat/resultats_bitcat.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades