HOME




   
 
ESCOLA DE BOWLING: CAMPIONAT DE FI DE CURS   (27.06.2010)
     
 

Un total de 19 nens i nenes de les categories alevina, infantil  i juvenil han participat al campionat de fi de curs de l’Escola de Bowling de la federació catalana aquest cap de setmana a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.



 



Sergi de la Fuente amb un total de 466 pals s’ha proclamat campió en categoria juvenil, seguit de Sergi Montaña, amb 444 pals i de molt a prop, Sergi Dalmau, amb 441 pals. En categoria infantil,  Sergi Retamal amb un total de 359 pals ha obtingut la primera posició, seguit per Paul Paez, 319 pals, i Cristian Felguera, amb 282 pals. Pel que fa als alevins, Gorca Chaparro ha guanyat la competició amb 261 pals, seguit de David Bejar, amb 256 pals, i Kilian Heredia, amb 224 pals, el tercer classificat. En la categoria femenina encapçalen la classificació Jessica Toro i Carla Fuster.



 



L’escola de bowling, dirigida per Marcial Ovide, organitza un curs per a nens i nenes els dies 1 i 2 de juliol i 5 i 6 d’agost de 2/4 de 6 a 2/4 de 8. Per obtenir-ne més informació, cal enviar un correu electrònic a escola@tbowling.cat



 



Foto: Nens i nenes guardonats



 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades