HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL A VUIT DE LA VII COPA GENERALITAT A BENAVENT DE SEGRIÀ   (02.07.2010)
     
 
El 4 de juliol Benavent de Segrià acollirà la “final a vuit” de la VII Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. Els vuit equips classificats es jugaran el títol d’aquesta competició en una jornada matinal de bitlles.



A 2/4 de 10 es disputarà, a partida única, l’eliminatòria de quarts de final amb els enfrontaments següents: C.B. Lloret – C.B. C. Mont-ras, C.B.C. Os de Balaguer - C.B.C. Alls Secs Piquen,  C.B. Ivars - C.E. la Bitlla Atòmica, C.B. Miralcamp – C.B.  Vilanova de Bellpuig. A les 11.00 h els quatre vencedors jugaran les semifinals i a 1/4 d’1 començarà la gran final que es clourà amb el corresponent lliurament de premis i un dinar de germanor.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, oferiran un reportatge d’aquesta  jornada, organitzada pel C.B. Benavent de Segrià, per delegació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’ajuntament de la localitat, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives.




http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/COPAGENERALITAT-quadrant.pdf


http://www.tbowling.cat/resultats/09-10/COPAGENERALITAT-resultats.pdf




BITLLES CATALANES: VALVERD D’URGELL ACULL LA “FINAL A VUIT” DE LA COPA GENERALITAT (03/07/2009)


BITLLES CATALANES: EL CBC ALLS SECS PIQUEN, CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT (07/07/2009)


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades