BOWLING TENPIN: LUZ ADRIANA LEAL I ARTUR COLOMER, CAMPIONS DE CATALUNYA (VÍDEO)  (13.07.2010)

Luz Adriana Leal i Artur Colomer es van erigir diumenge 11 a les pistes de Baix Bowling campions del III Campionat de Catalunya Individual Absolut, fet que els classifica per a la Copa d’Europa. Els webs de la FCBB i de la UFEC ofereixen un reportatge de la final.

En semifinals Luz Adriana es va imposar a la seva contrincant i companya de club, Cristina Sanz, campiona de l’edició del 2009, per 2 a 1. D’altra banda Sandra Torrents (Club Diagonal) va superar Rosa Mas (Club Vallès) per 2 a 0. Pel que fa a la categoria masculina, després d’una emocionant semifinal entre Marcial Ovide  i Axel Guimó del Club Diagonal, on van empatar i un llançament en va decidir  el finalista.

En la final de la catetoria femenina, Luz Adriana Leal va guanyar amb comoditat Sandra Torrents per 2 a 0. En canvi, en la categoria masculina va tornar l’emoció ja que Artur Colomer va guanyar la primera partida a Marcial Ovide en el patró d’oli curt  (245 a 185) i Marcial Ovide es va imposar a l’Artur en el patró d’oli llarg (214 a 180). En la tercera partida de desempat, en patró d’oli curt, van empatar a 224 pals, fet que va provocar que el llançament d’una sola bola tornés a decidir el desempat.

Luz Adriana Leal forma part de la selecció colombiana i no podrà representar la FCBB. Per això, Sandra Torrents (Club Diagonal) i Artur Colomer (Club Sweetrade) representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Copa d’Europa (European Champions Cup) que se celebrarà a Ankara del 25 al 31 d’octubre.

A la competició hi van participar un total de 35 esportistes, 16  masculins i 7 femenines, dels quals 6 homes i 4 dones es van classificar directament pels mèrits assolits en el decurs de la temporada. La resta es van classificar a les prèvies, celebrades els dies 5 i 6 de juliol.