HOME




   
 
BOWLING: EDWARDS I VERBRUGGEN, CAMPIONS DE LA PROVA INDIVIDUAL   (13.07.2010)
     
 
 Aquesta tarda s’ha celebrat la prova individual de la 2nd Federation Tenpin Bowling Cup. Brenda Edwards de l’equip de la PABCON amb un total de 1373 pals (228 de mitjana) i Gery Verbruggen de l’equip de l’ETBF, amb un total de 1382 pals (230,33 de mitjana) han guanyat la prova individual, liderada en categoria femenina per  la PABCON, i en categoria masculina per  l’ETBF.


Classificacions:


Categoria femenina: Brenda Edwards (1373); Rocio Restrepo (1309); Sofia Granda (1304). Categoria masculina: Gery Verbruggen (1382); Dominc Barrett (1283); Mika Kuivuiemi (1276).


 


L’equip de la federació catalana, format Artur Colomer, Axel Guimó, Cristina Sanz, Luz Adriana Leal,  Marcial Ovide, Moisés Pérez, Pilar Perales i Sandra Torrents,  que fa d’acompanyant en la competició i paral·lelament s’enfronta als equips de la PABCON i l’ETBF, han aconseguit bons resultats. En categoria femenina Luz Adriana Leal és en la quarta posició en l’enfrontament contra la PABCON i primera en l’enfrontament contra l’ETBT. En categoria masculina, Axel Guimó encapçala la classificació contra la PABCON i,en l’enfrontament contra l’ETBF s’ha classificat en la quarta posició.


 http://www.tbowling.cat/bowling_cup/index.htm




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades