HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA COMPETICIÓ EN EDAT ESCOLAR   (07.08.2010)
     
 
Més de 200 nois i noies van prendre part en les competicions de bitlles catalanes de la temporada 2009/2010, organitzades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Aquests nois i noies representaven 30 clubs diferents de tot Catalunya.



Com cada any, la competició estava dividida en dues fases: una fase territorial i una fase nacional (Campionat de Catalunya). La fase territorial consta de dues jornades de competició independents. En la primera d’elles hi haver 174 participants (98 nois i 76 noies), i en la segona 161 (96 nois i 65 noies), fent un total de 208 participants (126 nois i 82 noies).



El Campionat de Catalunya es va disputar a Mont-ras (Baix Empordà), organitzat per la delegació de la FCBB a Girona, amb el suport de l’ajuntament i dels clubs de la zona. Hi van participar 119 bitllaires (73 nois i 46 noies), repartits en cinc categories d’edat (benjamina, alevina, infantil, cadet i juvenil). El nivell de joc va ser molt alt, i les finals molt disputades.



Els vencedor en cada categoria van ser: benjamina femenina: Núria Soler (C.B. Badalona); benjamina masculina: Eduard Segura (C.B. Igualada); alevina femenina: Núria Salvà (Amics de la Pineda Fosca); alevina masculina: Luís A. Cedeño (Amics de l’Oci); infantil femenina: Clara Solé (C.B. Siuranenc d’Horta); infantil masculina: Sergi Cruz (C.E. Vilabrú); cadet femenina: Júlia Aymercih (C.B.C. Mont-ras); cadet masculina: Catalin S. Tripon (C.B. la Galera); juvenil femenina: Mireia Sensarrich (C.B. Igualada) i juvenil masculina: Álvaro García (C.P. Lloret).


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades