HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LA SELECCIÓ CATALANA, AL CAMPIONAT DEL MÓN DE MUNIC  (11.08.2010)
     
 

La selecció catalana masculina de bowling  participarà per primer cop al Campionat del Món Masculí de Bowling, organitzat per la World Tenpin Bowling Federation (WTBA) i la German Bowling Union (DBU), com a amfitriona, que tindrà lloc a Munic del 12 al 21 d’agost.



L’equip, està format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Héctor Roca, Carlos Domínguez, Artur Colomer i Raúl Gálvez sota la direcció de Sid Allen i Ruben Ghiragossian.



Més de 380 jugadors, procedents de 68 federacions d’arreu del món,  competiran per obtenir les primeres posicions en les diferents proves del campionat (individual, parelles, trios i equips, all-events i masters) en les 52 pistes del Dream-Bowl Palace de Munic.


Hi seran presents, entre d’altres, els principals medallistes de l’edició anterior (Bangkok, 2008) Estats Units, Corea, Dinamarca, Alemanya, Japó i Suècia.


Simultàniament tindrà lloc el Presidium de la Fédération Internationale des Quilleurs (FIQ) en el qual participarà el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart, vicepresident de l’organisme internacional.


http://www.bowling-wm.de/


 

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades