HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LA SELECCIÓ CATALANA PER PRIMER COP AL CAMPIONAT DEL MÓN DE MUNIC  (26.08.2010)
     
 
La selecció catalana masculina de bowling  va participar per primer cop al Campionat del Món Masculí de Bowling Tenpin, organitzat per German Bowling Union (DBU), que va tenir lloc a Munic del 12 al 21 d’agost.



L’equip, format per Marcial Ovide, Moisés Pérez, Héctor Roca, Carlos Domínguez, Artur Colomer i Raúl Gálvez va jugar sota la direcció de Sid Allen i Ruben Ghiragossian.



358 jugadors, procedents de 66 federacions d’arreu del món,  van competir en les diferents proves del campionat (individual, parelles, trios i equips, all-events i masters) en les 52 pistes del Dream-Bowl Palace de Munic.



Com en l’edició anterior (Bangkok, 2008)  els jugadors dels Estats Units van dominar el campionat i van obtenir 10 de les 23 medalles (5 d’or, 2 de plata i 4 de bronze). 9 federacions van aconseguir la resta del medaller: Suècia (1 d’or),  Corea  (1 de plata i 2 de bronze), Malàisia, Mèxic i Finlàndia (1 de plata), Alemanya (2 de bronze), Xina Taipei, Anglaterra i Colòmbia (1 de bronze).



La selecció catalana no va poder aconseguir el bons resultats de l’any passat en els campionats europeus on l’equip es va classificar en 9a posició, ja que es va classificar en la discreta posició 34.




http://www.bowling-wm.de/


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades