HOME




   
 
BOWLING: CAMPIONAT DE CATALUNYA QUBICA-AMF   (15.09.2010)
     
 
Dilluns passat, 13 de setembre, van començar les sèries de classificació del III Campionat de Catalunya Qubica-AMF. Fins dijous 16, els esportistes lluitaran per obtenir una plaça per classificar-se a la semifinal que es disputarà dissabte. Els vuit millors jugadors i les vuit millors jugadores passaran a la final de diumenge. Els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  final.




El campió i campiona seran els representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling al Campionat de Món Qubica-AMF, que tindrà lloc a Toulon (França) del 15 al 24 d’octubre.



A la competició hi participen un total de 45 esportistes (36 homes i 9 dones) de 8 clubs de Catalunya. Els campions de l’edició anterior, Pilar Perales (C.B. Diagonal) i Raúl Gálvez (Sweetrade BC) jugaran per revalidar el títol.



Les pistes de Baix Bowling, situades a Sant Vicenç dels Horts, acolliran la competició, organitzada per la FCBB amb el suport del Consell Català de l’Esport.




http://www.tbowling.cat/qubic_qubic.asp





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades