HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LUZ ADRIANA LEAL I MARCIAL OVIDE, CAMPIONS DEL III CAMPIONAT DE CATALUNYA QUBICA-AMF (VÍDEO)  (20.09.2010)
     
 



Luz Adriana Leal i Marcial Ovide han estat els campions del III Campionat de Catalunya Individual Absolut, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Baix Bowling (Sant Vicenç dels Horts) i s’han classificat, doncs, per a la Copa del Món Qubica-AMF.



Dissabte van tenir lloc les semifinals masculina i femenina, on es van classificar els vuit millors masculins i femenins a la suma de les divuit partides. Luz Adriana Leal i Marcial Ovide es van situar en la primera posició per a la final i van liderar la prova en tot moment .



Luz Adriana Leal forma part de la selecció colombiana i, per incompatibilitat, no pot formar part d’una altra selecció. Seran Cristina Sanz (Club Diagonal), 2a classificada, i Marcial Ovide (Club Diagonal) els que representaran la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la Copa del Món Qubica-AMF (Qubica World Cup 2010), que se celebrarà a Toulon (França) del 18 al 24 d’octubre.



A la competició hi han participat un total de 45 esportistes 36  masculins i 9 femenins de 8 clubs de Catalunya.



Els webs de la Federació Catalana de Bitlles Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ ofereixen un reportatge d’aquesta  final.






http://www.tbowling.cat/qubic_resultats.asp


Foto 1: Els representants de la FCBB a la Copa del Món QUBICA-AMF 2010, Cristina Sanz i Marcial Ovide.






 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades