HOME




   
 
BITLLES CATALANES: XII CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL A CASTELLSERÀ  (23.09.2010)
     
 
Els 100 millors bitllaires d’arreu de Catalunya participaran al XII Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes que tindrà lloc diumenge 26 de setembre a partir de les 9 h del matí a l’estadi municipal Enric Tarragona de Castellserà.



Aquesta competició esdevé la gran festa de les bitlles catalanes ja que hi competeixen un total de  60 homes i 40 dones, entre els quals cal destacar el campió i campiona de l’edició anterior, Josep M. Martí i Gemma Lloreta, els tres millors jugadors i les tres millors jugadores de cada lliga territorial, els tres millors jugadors i les tres millors jugadores de la Lliga Nacional, i tots els jugadors i jugadores classificats en els diferents campionats territorials disputats el mes de maig.



Tots els participants jugaran dues partides de classificació, a les 10.00 h i a les 11.15 h. Un cop sumades les puntuacions de totes dues partides, els deu millors homes i les cinc millors dones es classificaran per disputar la gran final.



El Club de Bitlles Sant Sebastià de Castellserà i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitzen aquest campionat, amb el suport de l’Ajuntament de Castellserà, Consell Comarcal de l’Urgell i el Consell Català de l’Esport.



Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ oferiran un reportatge d’aquesta  competició.



Edició anterior: BITLLES CATALANES: JOSEP M MARTÍ I GEMMA LLORETA, CAMPIONS DE CATALUNYA (VIDEO) (28/09/2009)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades