HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JOSEFA TENA I JORDI MITJANA, CAMPIONS DE CATALUNYA (VIDEO)  (27.09.2010)
     
 
Josefa Tena del Club de Bitlles Mollerussa i Jordi Mitjana del Club Bitlles COP van ser els vencedors del XII Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes, disputat el diumenge 26 de setembre de 2010 a a l’estadi municipal Enric Tarragona de Castellserà, amb la participació de gairebé 100 jugadors i jugadores de les lligues territorials d’arreu de Catalunya i dels millors bitllaires de la temporada.



En categoria masculina es van classificar per a la final, a més de Jordi Mitjana, Jordi Burgas (C.B.C. Alls Secs Piquen), Ramon Sáez (C. B. Vinaròs), Josep Alsina (C.B.C. Llofriu), Juanjo Martínez (C.B. Torà), Josep Roigé (C.B. El Soleràs), Lluís Tolosa (C.B. Vallverd d’Urgell), Francisco Torrelles (C. B. Ivars d’Urgell), Ramon Sans (C. B. Miralcamp) i Emili Morais (A.E. Bitlla Mallorquines-Sils).



En categoria femenina van acompanyar Josefina Tena en la final Gemma Lloreta (C.B. Lloreta Kin), Encarna Vega (C.B.C. Begur,) Victòria Medinyà (C.B.C. Els Crematsde Mont-ras), i Josefa Roca (C. B. Ivars d’Urgell).



Cal destacar la participació en aquest campionat de Xavier Coma (C.B. Flor de Lis), de només 11 anys. S’ha convertit en el jugador més jove que mai ha participat en un Campionat de Catalunya absolut, superant Marta Solé (C.B. Siuranenc d’Horta) que ho va fer amb 13 anys en l’edició del 2008 disputada a Calella (Maresme).



El campionat va estar organitzat exemplarment pel Club de Bitlles Sant Sebastià de Castellserà i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament de Castellserà, Consell Comarcal de l’Urgell i el Consell Català de l’Esport.



El campionat es va cloure amb el lliurament de trofeus per part de Josep Maria Casals, alcalde de Castellserà, Rosa Maria Mora, presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Miquel Martínez president del Club de Bitlles Sant Sebastià de Castellserà, i  Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB.



 Seguint la nova aposta de comunicació de competicions, els webs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, http://www.tbowling.cat/, i de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, http://www.ufec.tv/ ofeix un reportatge d’aquesta  competició.





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades