BOWLING: JOAN CREUS I CARLOS IRANZO, CAMPIONS DEL I TORNEIG JOVENTUT AL-VICI  (04.10.2010)

La parella formada per Joan Creus i Carlos Iranzo han estat els campions del primer Torneig Joventut Al-vici de bowling, que s’ha celebrat a les instal•lacions de Baix Bowling del 27 de setembre al 3 d’octubre, amb la participació de 43 parelles de 18 clubs de Catalunya.

Diumenge es van disputar la semifinal i la final, on es van enfrontar  les dotze millors parelles classificades a les prèvies, en dos grups de 6 parelles. A la final es van enfrontar els primers de cada un dels grups per decidir la classificació final. Joan Creus i Carlos Iranzo del Club Joventut es van proclamar campions en vèncer la parella del Sweetrade BC formada pels germans Eduardo i José Fernández Viloria. La parella formada per Moises Pérez (Club Diagonal) i Carlos Domínguez (Club Cat Figueres) va assolir la tercera plaça en vèncer la parella del Club Seven-3, formada per Albert Roca i Xavier Comas.

En la classificació individual scratch, Marcial Ovide (2541 pals) i Luz Adriana Leal (2.303 pals) del Club Diagonal van ser els vencedors masculí i femení, seguits per Raúl Gálvez amb 2.475 pals (Club Sweetrade) i Moisés Pérez  amb 2.458 pals (Club Diagona), Francisca Núñez del Club Barcelona, amb 2141 pals i Anna Mas del Club Vallès amb 1962 pals, respectivament.

Classificació: 1. Joan Creus- Carlos Iranzo; 2. José Fernández – Eduardo Fernandez; 3. Moisés Pérez – Carlos Domínguez; 4. Xavier Comas – Albert Roca; 5. Raúl Gálvez – Artur Colomer; 6. Alejandro Fernández – Iñaki de Erausquin; 7. Luz Adriana Leal – Marcial Ovide; 8 Francisca Nuñez – José A Quirós; 9. Magí Santacana – Carlos Avilès; 10. Anna Mas – Valentí Mas; 11.Daniel Ros – Carlos Martí; 12. Ricard Franco – Borja Hernanz.

El lliurament de premis va anar a càrrec de Joan Creus, president del Joventut Al-vici, Ricard Franco, director del torneig, i Lluís Montfort, vocal de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

La competició ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B. amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i el Consell Català de l’Esport.