HOME




   
 
FCBB: INICI DE L'ARXIU HISTÒRIC DE LA FEDERACIÓ   (06.10.2010)
     
 
La FCBB ha iniciat el projecte de creació de l’arxiu històric de la federació. La col·laboració dels clubs i les persones vinculades als esports de la federació serà imprescindible per recollir la informació sobre les persones, entitats, instal·lacions, etc. que al seu entendre mereixen formar part de la història de la federació.



Aquest ambiciós projecte consisteix a reunir per primera vegada en un corpus únic totes les manifestacions de bolo palma, bolo leonés, bitlles catalanes, bowling tenpin i bowling ninepin organitzades de forma sistemàtica, les biografies d’esportistes i dirigents (entre d’altres), els clubs i entitats, els principals equipaments, competicions i esdeveniments esportius, així com les publicacions i les obres creades en relació amb els esports que aplega la federació.



L’ordre alfabètic regirà el sistema de treball que s’alimentarà principalment de la informació que disposa la FCBB, que en cas necessari es posarà en contacte amb la persona o entitat destacada, i la informació que aportaran els clubs i les persones interessades.



L’objectiu és doble: per una banda, crear una base de dades que es pugui consultar en línia al web i, de l’altra, poder fer aportacions a publicacions de diversos mitjans, com, per exemple, per a 'l’Enciclopèdia Catalana de l’Esport.



Fitxa Club



Fitxa Biografia




 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades