HOME




   
 
BOWLING: ARRENCA EL VI EUROPEAN WOMEN’S MASTERS 2010 - PRESIDENT SAMARANCH TROPHY  (07.10.2010)
     
 
Del 7 al 10 d'octubre tindrà lloc la VI European Women’s Masters on competeixen jugadores de setze federacions membres de la World Tenpin Bowling Association (WTBA), a les instal·lacions de Baix Bowling (Carretera Sant Boi, 63-67, Sant Vicenç dels Horts-Barcelona).



Més de 50 jugadores, procedents d’Anglaterra, Colòmbia, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Guatemala, Holanda, Itàlia Suècia, Letònia, Luxemburg, Malta, Mèxic, Ucraïna i Catalunya participaran en la competició i lluitaran per arribar a la final.



S’espera un alt nivell de joc ja que seran presents 13 de les 20 millors jugadores del circuit europeu, Nina Flack, Joline Persson, Helèn Johnsson, Rebecka Larsen (Suècia), Wendy Kok, Ghislaine Van der Tol i Nicole Sanders (Holanda), Nicki Angie, Kirsten Penny (Anglaterra), Kamilla Kjeldsen, Rikke Holm Rasmussen, Mai Ginge Jensen i Britt Bröndsted (Dinamarca), a més de l’actual campiona del món, la colombiana Clara Juliana Guerrero, la maltesa Sue Abela (millor jugadora de la Copa del Mediterrani). Sandra Torrents i Cristina Sanz  són les catalanes més destacades.



El President Samaranch Trophy de bowling és un trofeu exclusiu  per a les jugadores sub-20 que participaran en aquesta competició. Joan Antoni Samaranch va voler donar el seu nom per premiar les jugadores més joves des de la primera edició.



La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquest campionat, catalogat amb tres estrelles en el calendari d'esdeveniments esportius de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català d'Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.



TV3 retransmetrà en diferit la final i Bowlingcat.TV l’oferirà a través d'aquest web.









http://www.tbowling.cat/women_master/index.htm





 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades