HOME




   
 
BOWLING: MAI GINGE JENSEN, CAMPIONA DEL VI EUROPEAN WOMEN’S MASTERS 2010  (11.10.2010)
     
 

Gran nivell a la final de la 6a edició de l’European Women’s Masters. Les daneses Mai Ginge Jensen i Kamilla Kjeldsen van protagonitzar una espectacular i emocionat final on es va imposar Mai Ginge Jensen per 2 a 1  (214-197/ 249-258/ 279-243).


Prèviament en semifinals Mai havia superat la sueca Rebecka Larsen, subcampiona de l’edició anterior per 2 a 0 (226-215 / 208-192), mentre que Mai s’imposava a la colombiana Clara Juliana Guerrero per 2 a 0 (204-196 / 217-203).


El premi especial President Samaranch Trophy, se’l va endur la jugadora Marija Tkacenco de Letònia, amb un total de 2381 pals (26,45 de mtjana) seguida de la ucraïnesa Darya Kovalova (2362 pals, 215,18 de mitjana), la sueca Joline Persson 2321 pals, 211 de mitjana) i les finlandeses Roosa Lunden i Sanna Pasanen amb 2246 pals, 204,18 de mitjana i 2147 pals 195,18 de mitjana, respectivament.


Aquesta edició ha estat un èxit esportiu amb la participació de 53 esportistes de 16 federacions (França, Suècia, Letònia, Dinamarca, Holanda, Ucraïna, Anglaterra, Itàlia, Finlàndia, Espanya, Luxemburg, Malta, Colòmbia, Mèxic, Guatemala i Catalunya), cal destacar la presència de 16 de les 20 millors jugadores del ràquing europeu i la campiona del món Clara Juliana Guerrero de Colòmbia.


L’acte va cloure amb el lliurament de trofeus a les instal•lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts. Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling va presidir l’acte i va fer el lliurament del Trofeu President Samaranch a Marija Tkacenko. També hi van estar presents, Jesús Auré en representació del Consell Català de l’Esport, Verònica Ragii, secretària de la comissió dona i esport de la FIQ, Juan Cañadillas, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, i Roser Romero, gerent de la FCBB i directora del torneig, acompanyats per  Carlos Chafer, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB.


TV3 retransmetrà en diferit la final que Bowlincat TV ofereix a través del web de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling: www.tbowling.cat, que també es difondrà a través de la UFEC.tv.





Cal destacar, també, que coincidint amb la competició del VI European Women’s Masters, s’ha celebrat la primera reunió de la Comissió Dona i Esport de la FIQ, sota la presidència de la seva titular Veronica Ragii, Clara Roca (FCBB), membre permanent, Joan Ricart, vicepresident 1r de la FIQ, Alessia Borge, directora del Centre de Recursos i Desenvolupament de la FIQ, Queralt Reig, membre de la Comissió Legal de la FIQ, i Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling com a amfitriona de la reunió i en representació d'atletes d’alt nivell, Nina Flack (Suècia), jugadora i directora d’un centre de bowling, Clara Juliana Guerrero (Colòmbia) actual campiona del món, Luz Adriana Leal (Colòmbia), jugadora i entrenadora de l’equip de Catalunya, i Bettina Lund (Dinamarca) jugadora i col·laboradora de la federació holandesa.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades