BOWLING: MARCIAL OVIDE, 19È A LA COPA DEL MÓN  (24.10.2010)

Marcial Ovide, representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, es va classificar en la 19a posició a la 46a Copa del Món Qubica-AMF, un dels torneigs més prestigiosos d’aquest esport, on van participar 167 jugadors (91 homes i 76 dones) de 92 federacions. És el primer cop que la federació obté tan bons resultats en aquesta competició.

Marcial Ovide va superar la seva primera sèrie i va aconseguir una plaça entre els 24 millors per disputar els quarts de final, on va sumar un total de 1643 pals (205,37 de mitjana) que li van atorgar la 19a posició de la classificació general. La representant femenina, Cristina Sanz, va classificar-se en el lloc 62.

Michael Schmidt (Canadà) i Aumi Guerra (República Dominicana) van ser els campions d’aquesta edició que va tenir lloc a Toulon (França) del 15 al 24 d’octubre.