HOME




   
 
BOWLING: LLIGA CATALANA 2010-2011  (06.11.2010)
     
 
Aquest cap de setmana comença la Lliga Catalana de Bowling per a les divisions femenines i primera masculina.



Els caps de setmana 16-17 i 23-24 d’octubre es va iniciar la Lliga per a les divisions de segona, tercera i quarta. A la lliga 2010-2011, hi participen un total de 64 equips de tot Catalunya (48 masculins i 16 femenins).



Després de la primera jornada, el Club Esportiu Black Bowl de Platja d’Aro, juntament amb el Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, encapçalen la classificació de la segona divisió. Pel que fa a la tercera divisió, són els equips del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès i el Club Bowling Barcelona qui lideren la classificació, i el Terrassa Bowling Club, juntament amb el Bowling Club Granollers, obre la classificació de quarta divisió.



Bowling Diverland-Les Gavarres de Tarragona acollirà la primera divisió masculina, dissabte i diumenge a partir de les 10.00 h. Dissabte debuten les noies de primera divisió a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç els Horts. Planet Bowling de Gavà i New Park Mataró acolliran els dos grups de la segona divisió femenina.



La Lliga Catalana de Bowling està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades